afis masa rotunda 29 iunie var 3_resizeCentrul de Dezvoltare Socială, în parteneriat cu Fundația Academică „Petre Andrei”, INFOR Italia și Primăria San Secondo di Pinerolo, Italia, au onoarea de a vă invita la o masa rotundă dedicată îmbunătățirii accesului tinerilor pe piața muncii.

Evenimentul va avea loc marți, 29 iulie 2014, orele 16 la Universitatea Petre Andrei din Iași, Sala Senat, etajul 1, și este derulat în cadrul proiectului YOUTH IN WORK.

Vor participa tineri, implicați în cadrul proiectului, reprezentanți ai instituțiilor publice și private cu impact asupra problematicii șomajului în rândul tinerilor și ai organizațiilor promotoare. Împreună, va fi dezbătut documentul propus de tineri în cadrul proiectului și intitulat „Măsuri utile pentru fluidizarea accesului tinerilor pe piața muncii”.

Perioada de implementare a proiectului Youth in Work este cuprinsă între lunile ianuarie-august 2014. Cofinanțarea a fost asigurată de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale prin programul Tineret în Acțiune – 1.3. Democrație participativă. agenda eveniment 29 iulie_resize

articol 2 Am înțeles cum gândiți voi, iată cum vedem noi TiA YiW – studiu de caz ad-hoc România-Italia articol De la principiu –

direct în realitate TiAYiW- studiu de caz ad-hoc România-Italia

MASURI ULTILE ACTIVITATE 3