IMG_6503 Luni, 23 octombrie 2017, a avut loc dezbaterea „ EGALITATEA DE ȘANSE ȘI GEN ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ CENTRALĂ ȘI LOCALĂ”, organizată de Centrul de Dezvoltare Socială T&CO. Această activitate a fost organizată în cadrul proiectului „FORMAREA PROFESIONALĂ: CHEIA PENTRU DEZVOLTARE ÎN CARIERĂ ȘI UN ACCES EGAL PE PIAȚA MUNCII”, derulat în perioada mai 2014 – decembrie 2015 și reprezintă o nouă acțiune din planul de sustenabilitate aferent acestui proiect.

IMG_6536Evenimentul a fost moderat de conf.univ.dr. Anca Tompea și lector univ.dr. Roxana Ateșoae, membre ale echipei de implementare, iar invitat a fost lector univ.dr. Alexandru Iulian Bodnariu. În calitate de sociolog, acesta a prezentat cele două studii realizate în cadrul proiectului referitoare la percepția asupra problematicii egalității de șanse și gen.

IMG_6536Participanții au fost reprezentanți ai grupului țintă, formatori și reprezentanți ai administrației locale. Invitatul dezbaterii a prezentat principalele concluzii ale celor studii: „Abordarea integratoare a egalității de șanse și gen în administrația publică centrală și locală” și „Bune practici și modele de femei de succes”. Participanții au discutat diferențele și elementele comune ale implememtării egalității de șanse și gen în administrația publică centrală și locală, pe de o parte, cât și în mediul antreprenorial.

Scopul vizat al acestui eveniment a fost acela de promovare a principiului egalității de șanse și la creșterea gradului de conștientizare în rândul publicului larg și la responsabilizarea autorităților publice.IMG_6547

Proiectul a fost cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
IMG_6518 IMG_6511 IMG_6512 IMG_6513 IMG_6527