Te formăm pentru cariera ta!

Acum câteva câteva decenii utilizarea competentă a informaţiei însemna, în primul rând, a scrie şi a citi. În schimb, în zilele noastre, competențele digitale, acest nou tip de competenţă, implică atât abilitatea de a interacţiona, comunica şi a publica, dar şi de a accesa informaţia pe suport digital. Acest lucru înseamnă abilitatea de înţelege şi utiliza informaţia provenită dintr-o largă varietate de surse, în format multiplu, atunci când este prezentată prin intermediul calculatorului. Este esenţial să înţelegem că acest tip de competenţă se referă la abilitatea de a stăpânii cunoştinţe şi idei, nu doar apasări de taste. Şi, mai ales, este esenţială înţelegerea faptului că nu ni se cere să renunţăm la toate celelalte surse de informaţie în favoarea calculatorului sau a Internetului.

Cursul de Competențe Digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare  și  cunoaștere vine în sprijinul tău!
Curs Specializare autorizat ANC | 60 de ore| 9 grupe

Grup tință vizat: 232 angajați (vârsta 25 – 65 de ani), PFA, Intreprindere Individuală (II), din regiunea Nord-Est vor beneficia de curs.
Nivel de studii: minim 4 clase

Mai multe detalii gasiti aici: https://acafar.centruldezvoltaresociala.ro/curs-competente-digitale/