SIM

Sisteme Inovative pentru Munca –SIM– este un proiect pentru care Beneficiarul – Centrul de Dezvoltare Sociala, CDS si partenerii sai ADV Romania, Asocitia Socius si Infor Italia, isi propun cresterea sanselor de ocupare pentru minim 270 persoane din regiunea Nord Est, someri, inclusiv someri de lunga durata, persoane inactive, persoane in cautarea unui loc de munca.

Vom asigura accesul persoanelor inactive, a celor aflate in cautarea unui loc de munca si a somerilor, inclusiv somerii de lunga durata, la programe integrate, complexe, de formare in vederea facilitarii insertiei pe piata muncii.

CUM?

Oferim consiliere si orientare profesionala, pentru a accesa mai rapid programul de formare profesionala. Va sprijim sa alegeti unul, doua, sau trei cursuri gratuite in domeniile informatica (incepatori) engleza (incepatori), formare de formatori, urmand sa finalizati cu cel de telemunca.

Stim ca nu e simplu sa lasati totul deoparte si sa reveniti la cursuri, prin urmare va ajutam prin oferirea unei burse (doar la primul curs) si prin decontarea transportului si cazarii, daca sunteti din afara Iasului.

Dupa ce ati dobandit noi cunostinte, va vom sprijini, prin programul de mediere, in vederea gasirii unui loc de munca.

BENEFICII

Consilierea se va face de catre un expert, care va poate ajuta sa va ganditi la schimbarea orientarii profesionale sau a perspectivelor asupra potentialului dvs.

Cursurile de informatica (incepatori), engleza (incepatori), formare de formatori sunt GRATUITE, autorizate ANC (reconoscute pe piata muncii in tara si UE) si sunt sustinute de formatori cu o vasta experienta in fiecare domeniu.

Telemunca poate fi utilizata pentru optimizarea resurselor angajatorului si angajatului si astfel invatati cum sa imbinati mai bine viata profesionala cu cea de familie, castigand la fel. Este un curs online care te va invata cum sa lucrezi de acasa pentru o firma, sau de la birou pentru o companie din strainatate.

In plus oferim pentru primul curs si o bursa de 250 lei/cursant, decontarea transportului si a cazarii pe toata durata acestuia, daca este cazul.

Medierea te pregateste de marea incercare – gasirea locului de munca potrivit, oferirea unei baze dedate, prin realizarea unui CV profesionist, selectia ofertelor, programarea interviului.

JOB Club-ul -.e bonus-ul care te va ajuta sa iti cresti abilitatile de viitor angajat, putand sa participi la activitatile acestuia pe toata durata proiectului.